Dos Hogares RO / Română

Sinopsis „Dos Hogares” – Noua telenovelă Televisa în care Anahi este protagonistă

Pe 27 iunie va avea loc lansarea oficială a noii telenovele ”Dos Hogares”, al cărui producător este Emilio Larrosa. Aceasta va fi transmisă pe “El Canal de las Estrellas” din Mexic. “Dos Hogares” este o poveste originală şi va lua locul telenovelei “Triunfo del amor”. După multe săptamâni în care toţi ne-am întrebat despre ce va fi vorba în aceasta nouă istorie marca Televisa, astăzi ştim ce se află în spatele a “Dos Hogares”.

Sergio Goyri, Anahi, Carlos Ponce. | Foto: Clasos.com

După ce vor trebuie să treacă peste multe piedici pentru a se putea bucura de iubirea lor, Angelica (Anahi) şi Santiago (Carlos Ponce) se căsătoresc şi se mută împreună pentru a duce o viaţă liniştită şi fericită, spre nemulţumirea Patriciei (Olivia Collins), mama lui Santiango, care nu este de acord cu această uniune.

Fericirea Angelicăi şi a lui Santiago va dura însă puţin, datorită unui accident pe care el îl va suferi şi în urma căruia este de negăsit. Crezând că soţul ei este mort, Angelica va încerca să-şi refacă viaţa, să-şi ajute familia şi pe Ricardo, tatăl lui Santiago (Sergio Goyri), un om bun, dar mult mai în vârstă. Pe măsură ce Angelica şi Ricardo se apropie unul de celalalt, acesta din urmă se îndrăgosteşte de Angelica, ca în final cei doi să ajungă în faţa altarului.

La puţin timp după, Angelica va descoperi un lucru ce-i va schimba definitiv viaţa: Santiago nu este mort, însă din cauza amneziei de care suferă umblă pe străzi neaducându-şi aminte cine este. Hotărâtă să păstreze secret faptul că Santiango este viu până când acesta se va recupera, Angelica începe să ducă o viaţă dublă. Pe de-o parte fiind cea care se va ocupa de recuperarea lui Santiago, iar pe de cealaltă să nu dea nimic de bănuit şi să menţină o viaţă normală alături de Ricardo, care devine din ce în ce mai posesiv şi gelos.

Dar cum Santiango se va îndrăgosti din nou de Angelica, ce va face ea ? Inima ei va fi împărtiţă între doi bărbaţi… două case.

Crezi că „Dos Hogares” va avea succes cu această poveste ? :)

Sursa: Mas Que Telenovelas
Traducere / Adaptare: Anahi Rocks Rumania

3 thoughts on “Sinopsis „Dos Hogares” – Noua telenovelă Televisa în care Anahi este protagonistă

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s